Search found 6 matches

by DK8KW
Thu Aug 22, 2019 11:13 am
Forum: Spectrum Analysis
Topic: Feedback for version 1.0b here
Replies: 34
Views: 20123

Re: Feedback for version 1.0b here

Hi,

>Steve has addressed the locale issue and the installer has been updated on our website.

Thank you, it works on the German Windows 10 system now!


Best 73

Holger 'Geri', DK8KW
by DK8KW
Wed Aug 21, 2019 10:17 am
Forum: Spectrum Analysis
Topic: Feedback for version 1.0b here
Replies: 34
Views: 20123

Re: Feedback for version 1.0b here

Hi,

Windows 10 Pro, 1809, German Version:

doesn't start.

Installation procedure without problem, simply the application won't start. No error message.


Vy 73

Geri, DK8KW
by DK8KW
Sun Mar 31, 2019 4:26 pm
Forum: General
Topic: Es'Hail2
Replies: 2
Views: 1744

Re: Es'Hail2

Hello, Here with RSP1A and SDRPlay 1.22 the offset works. The key for me was to stop the program, then enter the offset and then restart the program again, otherwise there is no effect to the offset function. My workaround for the frequency display is just to omit the 10GHz digits, which means, I ad...
by DK8KW
Thu Mar 21, 2019 11:47 am
Forum: SDRuno
Topic: api_Service not Responding. What To Do, Please ?
Replies: 10
Views: 4478

Re: api_Service not Responding. What To Do, Please ?

Hello Tech_Support,

Your proposed way worked 2 or 3 times but now I have the same bug again. API is running, according to Windows but when I reconnect the radio and start SDRUno, I get the same error.

Back to 1.22!


Vy 73

Geri, DK8KW
by DK8KW
Tue Mar 19, 2019 8:08 am
Forum: SDRuno
Topic: api_Service not Responding. What To Do, Please ?
Replies: 10
Views: 4478

Re: api_Service not Responding. What To Do, Please ?

Thanks for the information, currently this solves the problem and 1.30 is running again. I will try if this also helps if it gets stuck again after I start the computer again at a later time.

Best 73

Geri, DK8KW
by DK8KW
Tue Mar 19, 2019 6:32 am
Forum: SDRuno
Topic: api_Service not Responding. What To Do, Please ?
Replies: 10
Views: 4478

Re: api_Service not Responding. What To Do, Please ?

Hello Folks,

For me all this de-installing and re-installing 1.30 only works one time. The next time I start my computer, I get the same "api_Service not Responding" error again.

For the time being I am back to 1.22.

Vy 73

Geri, DK8KW

RSP1A, Windows 10