Registering a 2nd RSP1

Post your feedback here
katy
Posts: 3
Joined: Wed Apr 13, 2016 1:57 am

Registering a 2nd RSP1

Postby katy » Wed Apr 13, 2016 8:57 am

Hi,

I registered my first RSP1 the recommended way as part of the initial setup.

How do I register my second RSP1 please? The device works without having to go through the setup process a second time. Or, do I need to go through the complete setup process a second time? There's no problem if this is necessary, I'm just not sure.

Regards,

David
Last edited by katy on Thu Jan 01, 1970 12:00 am, edited 0 times in total.
Reason: No reason

Tech_Support
Posts: 202
Joined: Mon Jun 01, 2015 7:00 pm

Re: Registering a 2nd RSP1

Postby Tech_Support » Thu Apr 14, 2016 5:12 pm

Dear David,
All you need to do is to run through the 'start here' process again and put your new serial number and contact details in again. You can completely skip all of the software installs. As long as you have the unit registered, we will be able to support you if you have any problems with your second RSP.

Sincerely

SDRplay Tech_Support
Last edited by Tech_Support on Thu Jan 01, 1970 12:00 am, edited 0 times in total.
Reason: No reason

katy
Posts: 3
Joined: Wed Apr 13, 2016 1:57 am

Re: Registering a 2nd RSP1

Postby katy » Fri Apr 15, 2016 4:53 am

Hi,

Thanks for pointing me in the right direction. Both RSP1s are registered now.

What threw me was the wording of stage 4 from the Start Here screen. It says:

4. Download API/Driver

Click here to download the Windows API & Hardware Driver Installation (V1.8.1 released 11/Jan/2016)

OR

I already have the API/Driver installed and working correctly Skip to next step

I kept clicking Skip to next step. In order to register you have to choose Click here to download in order to see the registration page.

Regards,

David
Last edited by katy on Thu Jan 01, 1970 12:00 am, edited 0 times in total.
Reason: No reason


Return to “New Users' experiences”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests