Help! RSP not listed as Input, windows 10

Post your feedback here
troy5
Posts: 3
Joined: Tue Jul 12, 2016 4:38 pm

Help! RSP not listed as Input, windows 10

Postby troy5 » Tue Jul 12, 2016 4:46 pm

Hi,
I'm trying to get my rsp to work with sdruno. Installation of driver and api worked flawless but the rsp is not listed as input device. Only microphone arrray is selectable. Device is listed in the device manager and seems to work (no warnings).

Does someone know how i could fix the issue.

THX
Last edited by troy5 on Thu Jan 01, 1970 12:00 am, edited 0 times in total.
Reason: No reason

sdrplay
Posts: 548
Joined: Wed Jan 07, 2015 7:58 am

Re: Help! RSP not listed as Input, windows 10

Postby sdrplay » Tue Jul 12, 2016 4:53 pm

Not sure what you mean as not listed as an input?

If you start SDRuno with the RSP connected (and it's not in use by another SDR application) then you should see 4 buttons on the main window (LNA AGC ADV and PERF) - if you see them, then you are all set.

If not, it has not found the RSP.

Best regards,

SDRplay Support
Last edited by sdrplay on Thu Jan 01, 1970 12:00 am, edited 0 times in total.
Reason: No reason

troy5
Posts: 3
Joined: Tue Jul 12, 2016 4:38 pm

Re: Help! RSP not listed as Input, windows 10

Postby troy5 » Wed Jul 13, 2016 7:09 am

Ok Thanks!
I was confused because i had some kind of feedback noise and thought this was comming from my microphone. So I thought this was taken as the input device instead of the rsp!
Everything works ok now!
Last edited by troy5 on Thu Jan 01, 1970 12:00 am, edited 0 times in total.
Reason: No reason


Return to “New Users' experiences”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests