How can I set the zoom on Main SP

Discussions about everything to do with SDRuno
W9KJO
Posts: 52
Joined: Thu Oct 06, 2016 3:38 pm

How can I set the zoom on Main SP

Postby W9KJO » Sun Oct 16, 2016 12:46 am

The zoom on the Main SP wont let me zoom in very close. Is there a place to set the zoom resolution?

thanks

73 W9KJO

Reason: No reason

sdrplay
Posts: 623
Joined: Wed Jan 07, 2015 7:58 am

Re: How can I set the zoom on Main SP

Postby sdrplay » Sun Oct 16, 2016 6:44 am

The SP1 window currently has 5 levels of zoom. We'll be looking at that for future versions. If you start with a smaller amount of bandwidth then you'll be able to zoom in closer.

Best regards,

SDRplay Support

Reason: No reason

W9KJO
Posts: 52
Joined: Thu Oct 06, 2016 3:38 pm

Re: How can I set the zoom on Main SP

Postby W9KJO » Sun Oct 16, 2016 11:05 am

I had tried going out to 8m of bandwidth, but too much stutter. The zoom changed when I did that. Now I'm back to 2m of bandwidth but the zoom did not return to that resolution.

How do I reset the zoom resolution? It appears to have stayed at the 8m resolution. I have restarted the software numerous times.

73 W9KJO

Reason: No reason


Return to “SDRuno”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests