RSP 2 and SDR Console lockup

Post information or questions regarding SDRplay products here
Rich
Posts: 3
Joined: Thu Oct 22, 2015 6:10 pm

RSP 2 and SDR Console lockup

Postby Rich » Sat Mar 02, 2019 5:17 pm

For a few months now I've not been able to get the RSP 2 to run properly with SDR Console v3 on Windows 10 machine Intel I 5 12g of ram etc...

Will start but then hang an freeze the program. Deleting SDR from the Registry will make it work again and apparently has something
to do with the AGC setting.Does it on multiple computers with Win 10 not just the one above.

Works fine with SDRuno.

This is a know problem so anyone have a good answer?

Thanks,

Rich
Last edited by Rich on Thu Jan 01, 1970 12:00 am, edited 0 times in total.
Reason: No reason

mikesimpson55
Posts: 9
Joined: Wed Aug 29, 2018 1:18 am

Re: RSP 2 and SDR Console lockup

Postby mikesimpson55 » Sun Mar 03, 2019 10:45 pm

I have 2 Windows 10 computers (same version W10, same mother board etc), and this lockup happens on one of them from time to time, sometimes after a few minutes, other times after many hours. On the other PC it works fine.

Mike

Reason: No reason

Rich
Posts: 3
Joined: Thu Oct 22, 2015 6:10 pm

Re: RSP 2 and SDR Console lockup

Postby Rich » Mon Mar 04, 2019 3:00 pm

Mike,

Thanks for the reply. Simon says it's in the API for SDR Console. So maybe someone will work it out some day.

Rich
Last edited by Rich on Thu Jan 01, 1970 12:00 am, edited 0 times in total.
Reason: No reason

Tech_Support
Posts: 481
Joined: Mon Jun 01, 2015 7:00 pm

Re: RSP 2 and SDR Console lockup

Postby Tech_Support » Mon Mar 04, 2019 6:15 pm

Hello Rich,
We understand that Simon Brown says this (and genuinely believes it), but we use EXACTLY the same API in SDRuno and with HDSDR/dump1090 etc and we have no problems with it. He has stated publicly that we have confirmed the problem with the API, but this is NOT the case.

Sincerely

Tech_Support

Reason: No reason

Rich
Posts: 3
Joined: Thu Oct 22, 2015 6:10 pm

Re: RSP 2 and SDR Console lockup

Postby Rich » Mon Mar 04, 2019 7:36 pm

Good to know as I had read the same comment by him multiple times and wondered why the SDRplay team was not looking for a fix. No problem, no fix.

Thanks,
Rich, WD3C
Last edited by Rich on Thu Jan 01, 1970 12:00 am, edited 0 times in total.
Reason: No reason


Return to “SDRplay related”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests