No audio using RSP1 on MacOS Sierra

Post information or questions regarding SDRplay products here
AndreTheDoc
Posts: 1
Joined: Sat Dec 10, 2016 2:29 pm

No audio using RSP1 on MacOS Sierra

Postby AndreTheDoc » Sat Dec 10, 2016 2:42 pm

Hi all,

I bought the RSP1 and I would like to use it on my MacBook Pro early 2011 equipped with MacOS Sierra.

I installed from the website the API and CubicSDR 02.20 for Mac. Everything seems work right, the RSP1 is recognised but I don't ear any audio from my MacBook. Is the tool compatible with MacOS Sierra?

When I downloaded the tool, I selected the OSX El Capitan 10.11 version as there wasn't a specific version for Sierra.

Do you have any feedback about MacOS Sierra and RSP1?

Thanks in advance.

Andrea
Last edited by AndreTheDoc on Thu Jan 01, 1970 12:00 am, edited 0 times in total.
Reason: No reason

Alrescha
Posts: 12
Joined: Mon Jul 25, 2016 1:22 pm

Re: No audio using RSP1 on MacOS Sierra

Postby Alrescha » Sat Dec 10, 2016 3:42 pm

AndreTheDoc wrote:Do you have any feedback about MacOS Sierra and RSP1?


I've been using the RSP1 and CubicSDR since this summer. Currently using Sierra (with the 1.95.2 API and the 0.2.0 build from the CubicSDR site).

In order to get audio with CubicSDR you have to create at least one demodulator by clicking in the waterfall. Once you do that, you might want to double-check the audio settings by clicking the triangle next to the selected mode.

A.

Reason: No reason


Return to “SDRplay related”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest