Two instances of HDSDR?

Post information or questions regarding SDRplay products here
ColoradoJay
Posts: 5
Joined: Thu May 24, 2018 7:52 pm

Two instances of HDSDR?

Postby ColoradoJay » Fri Jun 08, 2018 8:30 pm

Hi all,

I just got a second RSP2pro and need to setup a second instance of HDSDR. I have some experience setting up multiple instances of WSJT-X, etc but I'm not doing so well with HDSDR. I assumed the drivers already installed would work with the second RSP but Device Manager shows "Other Device -Unknown device". A little help please.

thanks, Jay
Last edited by ColoradoJay on Thu Jan 01, 1970 12:00 am, edited 0 times in total.
Reason: No reason

ColoradoJay
Posts: 5
Joined: Thu May 24, 2018 7:52 pm

Re: Two instances of HDSDR?

Postby ColoradoJay » Sat Jun 09, 2018 12:22 am

This question just got a lot stranger. I just realized the dealer sent me an RSPduo instead of an RSP2. Will it even work at all on HDSDR with one RX? No rush the VHF contest doesn't start for another 18 hours. :roll:

Jay
Last edited by ColoradoJay on Thu Jan 01, 1970 12:00 am, edited 0 times in total.
Reason: No reason

pnoelw
Posts: 6
Joined: Sun Feb 19, 2017 2:07 pm

Re: Two instances of HDSDR?

Postby pnoelw » Sat Jun 09, 2018 2:08 pm

....who's a lucky boy then? :D
Last edited by pnoelw on Thu Jan 01, 1970 12:00 am, edited 0 times in total.
Reason: No reason

Roger
Posts: 128
Joined: Fri Dec 29, 2017 7:59 pm

Re: Two instances of HDSDR?

Postby Roger » Sat Jun 09, 2018 8:45 pm

ColoradoJay wrote:This question just got a lot stranger. I just realized the dealer sent me an RSPduo instead of an RSP2. Will it even work at all on HDSDR with one RX? No rush the VHF contest doesn't start for another 18 hours. :roll:
Jay


The RSPduo will only work with SDRuno 1.23 right now. SDRplay tech support has stated that the Extio.dll, which is required for HDSDR and other programs, will be released later this month. The details of the new API have not been released either so programs like SDR-Console do not work with the RSPduo yet.

Reason: No reason

ColoradoJay
Posts: 5
Joined: Thu May 24, 2018 7:52 pm

Re: Two instances of HDSDR?

Postby ColoradoJay » Sat Jun 09, 2018 9:44 pm

Roger wrote:
ColoradoJay wrote:This question just got a lot stranger. I just realized the dealer sent me an RSPduo instead of an RSP2. Will it even work at all on HDSDR with one RX? No rush the VHF contest doesn't start for another 18 hours. :roll:
Jay


The RSPduo will only work with SDRuno 1.23 right now. SDRplay tech support has stated that the Extio.dll, which is required for HDSDR and other programs, will be released later this month. The details of the new API have not been released either so programs like SDR-Console do not work with the RSPduo yet.


Thanks for the reply.
Last edited by ColoradoJay on Thu Jan 01, 1970 12:00 am, edited 0 times in total.
Reason: No reason


Return to “SDRplay related”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests