incorrect time marks on wav replay

Discussions about everything to do with SDRuno
pnoelw
Posts: 11
Joined: Sun Feb 19, 2017 2:07 pm

incorrect time marks on wav replay

Postby pnoelw » Tue Oct 16, 2018 8:28 pm

IQ file records and replays fine. On replay, the time mark on the SP1 waterfall shows "12:00:00 AM" on every mark. The recorder/player shows the correct time when it is replaying. Is this a known bug?

The file plays fine on SDRConsole and displays the correct time there.

Regards

Noel
Attachments
2 sdruno replay.jpg
2 sdruno replay.jpg (153.97 KiB) Viewed 383 times

Reason: No reason

pnoelw
Posts: 11
Joined: Sun Feb 19, 2017 2:07 pm

Re: incorrect time marks on wav replay

Postby pnoelw » Tue Oct 16, 2018 8:33 pm

This screen capture may be more readable....
Attachments
sdr replay.jpg
sdr replay.jpg (218.69 KiB) Viewed 382 times

Reason: No reason

NoelC
Posts: 137
Joined: Sun Nov 27, 2016 11:50 pm

Re: incorrect time marks on wav replay

Postby NoelC » Mon Nov 05, 2018 2:42 am

Seems to be okay here, so it's apparently not a systemic problem for people who's names are Noel. :)

Image

A basic troubleshooting step to try: Toggle the SHOW UTC TIME setting in the [SETT.] > MISC panel.

-Noel

Reason: No reason

pnoelw
Posts: 11
Joined: Sun Feb 19, 2017 2:07 pm

Re: incorrect time marks on wav replay

Postby pnoelw » Mon Nov 05, 2018 3:37 pm

Greetings fellow Noel! Coming up to our time of year......except i was born in April.

My issue with the time markings is when i am replaying an IQ recording. Then all the time-marks on the main and auxilliary spectra show 12:00:00 AM. Al time marks are correct when using the SDR in real-time.

Show UTC is checked and working correctly....

Noel.

Reason: No reason

Mike2459
Posts: 103
Joined: Mon Jul 24, 2017 8:24 pm

Re: incorrect time marks on wav replay

Postby Mike2459 » Mon Nov 05, 2018 10:25 pm

Although it would be very useful in analyzing recordings this feature has never been implemented, AFAIK.

Reason: No reason

pnoelw
Posts: 11
Joined: Sun Feb 19, 2017 2:07 pm

Re: incorrect time marks on wav replay

Postby pnoelw » Tue Nov 06, 2018 4:53 pm

Thanks Mike. At least I know it's not unique to my setup! The correct time does show in the recorder panel during playback (see my 2nd post above) but not in the spectra displays.
Noel.

Reason: No reason


Return to “SDRuno”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests