RSP1A will not connect on boot up

General discussions
cmsnow
Posts: 2
Joined: Mon Sep 07, 2015 12:38 am

RSP1A will not connect on boot up

Postby cmsnow » Fri Jan 11, 2019 6:29 pm

My RSP1A will not connect on PC boot up. However, after boot up, if I unplug it and plug it back in it will connect and everything works fine. On boot up, it seems to be an unidentified USB device. After unplug/plug it appears under Sound, video and game controllers

Suggestions?
Last edited by cmsnow on Thu Jan 01, 1970 12:00 am, edited 0 times in total.
Reason: No reason

Mike2459
Posts: 135
Joined: Mon Jul 24, 2017 8:24 pm

Re: RSP1A will not connect on boot up

Postby Mike2459 » Fri Jan 11, 2019 8:25 pm

I have had this happen when standby power was turned off. Standby power is off when the power supply switch is turned off or if line power is removed.

Reason: No reason

cmsnow
Posts: 2
Joined: Mon Sep 07, 2015 12:38 am

Re: RSP1A will not connect on boot up

Postby cmsnow » Fri Jan 11, 2019 9:20 pm

Mike2459 wrote:I have had this happen when standby power was turned off. Standby power is off when the power supply switch is turned off or if line power is removed.


OK, mine is similar. I turn on the PC from an external power switch. So all power is off before initial boot up.

Now what? SDRPlay engineers, why would it do this and how to fix it?
Last edited by cmsnow on Thu Jan 01, 1970 12:00 am, edited 0 times in total.
Reason: No reason


Return to “General”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests